Få et kursus i at kommunikere bedre

Når de gode historier og de skarpe webtekster ikke dukker op af sig selv, skyldes det ofte, at vi er for dårlige til at se de muligheder, der omgiver os – netop fordi vi sidder midt i dem.

Hjælp til selvhjælp

I mange virksomheder er det en kamp at få produceret gode historier nok til hjemmesiden, nyhedsbrevet og til brug som pressemeddelelser. Vores erfaring er, at der rent faktisk sjældent mangler gode historier, men derimod at de medarbejdere, der sidder med dem til hverdag, ikke kan se historiernes potentiale, fordi det faglige fokus er rettet andre steder hen.

Vi tilbyder kurser og workshops, som lærer dine medarbejdere at få øje på de gode historier og formidle dem videre.

Vores workshops tager udgangspunkt i virksomheden på den ene side og journalistikken som fag og branche på den anden. Vi giver en indføring i de journalistiske kriterier, som gør historier skarpe og læseværdige – de samme kriterier, som journalister udvælger deres historier på baggrund af.

Desuden giver vi et indblik i hverdagen på en journalistisk redaktion for at give en forståelse for journalisters arbejdsvilkår. Et indblik, som giver bedre mulighed for at lægge en strategi for PR-arbejdet.

Skræddersyet workshop

Vores kurser og workshops kan skræddersys til den enkelte virksomhed og kan både fokusere på intern og ekstern kommunikation. Uanset hvad er det vores erfaring, at teorien skal prøves af, og derfor lægger vi altid vægt på inddragelse og praktiske øvelser.

Bred erfaring med undervisning

Vi har undervisningserfaring fra blandt andet Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Center for Offentlig Kommunikation, ligesom vi underviser på Tjeksproget.dk’s kurser.

Gennem undervisningsforløb og censorarbejde på landets ældste journalistuddannelse bliver vi desuden hele tiden holdt skarpe på både teori og metodik.

Brug for en workshop, som gør jer bedre til at kommunikere skarpt?

2232 5261
jesper@katkom.dk