Webtekster til mennesker og maskiner

Hjemmesiden er grundpillen i en virksomheds kommunikation, og det er afgørende, at webteksterne enkelt og præcist formidler virksomhedens identitet og budskaber.

Læsevenlig webtekst

For at kunne skrive effektive webtekster må man kende læsevanerne hos både de besøgende på hjemmesiden og hos søgemaskinerne.

Der er ikke meget ved at have nogle fine tekster, hvis Google ikke kan finde dem. Og det giver bagslag at have en søgemaskineoptimeret hjemmeside, hvis den besøgende mødes med sprogligt sløsede og dårligt strukturerede tekster.

Katalysator har stor erfaring i at indfange en virksomheds identitet og formidle den skarpt i profiltekster, produktbeskrivelser og cases. Vi er samtidig fortrolige med SEO-udtryk som keyword density og H tags, så vi kan søgemaskineoptimere dine tekster.

Et professionelt signal

For mange virksomheder er hjemmesiden et vigtigt ansigt udadtil, men det er langt fra en selvfølge, at hjemmesiden er et reelt spejlbillede af virksomhedens aktivitetsniveau og professionalisme.

Hvis kommaerne er strøet tilfældigt ud blandt stave- og trykfejl, og man samtidig påstår, at man er kvalitetsbevidst, sender man ikke et troværdigt signal. Og hvis den seneste nyhed på hjemmesiden er fem måneder gammel, ser det ud som om, man er gået i stå – selvom sandheden måske er, at man har for travlt til selv at få opdateret sit website.

Katalysator er en hurtig og effektiv samarbejdspartner, hvis du har behov for løbende at få produceret nyheder og andre opdateringer af tekst på dit website.

Komplet website

Teksten er en vigtig kerne på ethvert website, men den kan ikke stå alene. Katalysator har erfaring med at gennemtænke og opbygge websites helt fra bunden, så det i alle henseender sender de rigtige signaler.

Vi kan gennem vores netværk af samarbejdspartnere levere foto, grafik og den tekniske platform, som matcher dit behov – uanset om du har behov for en billig præsentationshjemmeside eller en teknisk krævende løsning.

Har du brug for en skarpere profil på dit website?

4042 8781
brian@katkom.dk