Få overblik med medieovervågning

Hvor meget fylder din virksomhed i medierne? Og ved du, hvad pressen skriver om dine produkter? Dine konkurrenter? Eller din branche?

Det kan ofte være en god idé at holde sig opdateret på, hvilke relevante historier pressen skriver, eller hvordan og hvor ofte din virksomhed optræder i medierne.

En opdateret viden om, hvordan kunder, leverandører og investorer opfatter din virksomhed, er et vigtigt udgangspunkt, når fremtidens strategi skal lægges fast.

Den daglige overvågning af spalterne giver dig bedre muligheder for at reagere hurtigt og effektivt og dermed være med til at sætte dagsordenen for din branche. Sidst, men ikke mindst, så er overvågningen et vigtigt redskab, når du skal evaluere kampagner, synlighed eller en PR-indsats.

Overblik over 2.000 webmedier

Katalysator tilbyder dig overvågning af mere end 2.000 danske webmedier for 495,- pr. måned.

Du får en besked i mailboksen, lige så snart der er nyt, så du har et forspring i forhold til dine konkurrenter.

Abonnementet dækker webovervågning af danske netmedier og nyhedsportaler – også bag logins. Du får et ubegrænset antal søgeord, og der er ingen grænse for antallet af presseklip. Send en mail til jeppe@katkom.dk med dine kontaktdata, så ringer vi dig op og får sat overvågningen i gang.

Du har mulighed for at supplere abonnementet med flere lande for kr. 95 pr. land (Sverige, Norge, Finland, UK, Tyskland, Spanien, Frankrig, Polen og Rusland).

Alle priser er ekskl. moms.

Hør mere om fordelene ved medieovervågning.

4088 7099
jeppe@katkom.dk