Anders_Katalysator

Anders Christensen

Video-journalist

Mail: anders@katkom.dk

Tlf.: 3054 1054

Profil

Med afsæt i journalistikken sørger Anders altid for, at der er indholdsmæssig substans i de videoer, han producerer – hvad enten det eksempelvis er en case-, profil- eller reportagevideo. Form og indhold skal ifølge Anders altid supplere hinanden, og selv om videoens budskab er det vigtigste at få frem, så er den iøjnefaldende æstetik også i højsædet hos ham.

Anders’ primære opgaver er at producere videoindhold for Katalysator og vores kunder. Derudover vil han dog også komme til at være forfatter til diverse blogindlæg for både os selv og kunderne.

Baggrund

Anders er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2016, hvor han i forbindelse med uddannelsen var i halvandet års praktik hos Midtjyllands Avis. Udover de journalistiske egenskaber på skrift har Anders gennem sin uddannelse, diverse freelance-opgaver og som fritidsinteresse tilegnet sig evner inden for både videoproduktion, fotografering og produktion af grafik.

Som bonusinfo kan det nævnes, at han desuden har arbejdet som radioreporter på Radio Silkeborg, hvor han blandet andet har livekommenteret Silkeborg IF’s fodboldkampe og Bjerringbro-Silkeborgs håndboldkampe. Og så er han i øvrigt også formand for fodboldklubben Aarhus Black Vipers.

Kompetencer

Videoproduktion, fotografering, grafik, tekstforfatning